A ‘Perfect Match’, daar begon het mee.
In 2014 richtten Jo en Flip de gelijknamige coverband op en met deze band waren er al verschillende leuke optredens, maar na enkele personeelswissels op drums doofde deze ‘Match’.

Toen Jo en Flip in de zomer van 2017 gevraagd werden door collega’s om mee te doen aan de talentenjacht op hun werk (na véél aandringen), konden ze niet anders dan de draad terug oppikken.
Tot hun eigen verbazing, maar ook genoegen, behaalden ze de  overwinning van Hubo’s Got Talent en werd het duidelijk dat het podium zeer gemist werd.
Het contact met de vroegere drummer Marco werd aangehaald en nu was het uitkijken naar een bassist.
Kenneth, die Flip nog kende van op de schoolbanken (dit verhaal is verkrijgbaar door traktatie van een frisse pint), stelde voor om eens samen te komen om eventueel de taak als bassist op zich te nemen.

Enkele glazen later in het Bierpunt te Diepenbeek wisten we meteen dat de klik (lees: Perfect Match) er was!
De week erna op de repetitie klonken de eerste noten alvast veelbelovend en werden de ‘Clochards Deluxe’ als groep geboren.

Eind 2017 werd het begin van een mooie muzikale samenwerking! Slechts een maand later stonden de Clochards al klaar voor een eerste try-out en wisten ze doorheen 2018 nog verschillende mooie podia te (be)spelen.

Doorheen 2019 kwamen er steeds meer feesten en evenementen bij, de Clochards wisten steeds goed het publiek te bespelen en vermaken. Maar omwille van gezondheidsredenen moet er op het eind van dit jaar noodgedwongen op zoek worden gegaan naar een nieuwe drummer.

Verderzetting volgt echter snel wanneer Danny Vinken als nieuwe clochard opduikt om achter de drums te kruipen.
Deze ‘Perfect Match’ lijkt wel ‘made in heaven’! Instant klaar om in 2020 weer menig podium te veroveren.

Deze Clochards zijn niet te stoppen. Letterlijk en figuurlijk! Meebewegen en luid meedoen op elk optreden is de boodschap, niet generen maar helemaal amuseren, Clochards-Deluxe-style!